Telefoon
0471 622 631

Harmonie Massage

Voor deze massage haalde ik mijn inspiratie in Portugal.

Tijdens de zomervakantie liet ik daar een massage uitvoeren en omdat ze zo aangenaam was heb ik er mijn eigen versie van gemaakt door enkele aanpassingen te doen en technieken toe te voegen.

Deze massage brengt je lichaam weer in harmonie.

Ze is dynamischer dan de Zen massage, en richt zich met name op de benen, de buik en de ruggenwervel.

De benen worden zowel voor als achterkant met een licht tempo gemasseerd, ter bevordering van de bloedsomloop en verlicht op die manier het zware gevoel in de benen en geeft een ontspannen gevoel over het volledige lichaam.

Vervolgens de buik.

Deze wordt in tegenstelling tot de Zen massage, vrij lang gemasseerd.

In de buik verzamelen zich veel afvalstoffen en emotionele blokkades. (Knoop in de maag, vlinders in de buik...)

Als de buik zachtjes en gedurende enkele minuten gemasseerd wordt, komen afvalstoffen vrij en bevorder je de spijsvertering. Ook de Psoas spier die vanuit de onderrug naar de buik loopt, wordt los gemaakt en zorgt voor verlichting in de onderrug en maagstreek.

Dan gaat de aandacht naar de ruggenwervel.

Langs de ruggenwervel lopen zenuwbanen waar veel spanning opstapelt. Als er langs de ruggenwervel gemasseerd wordt op die zenuwbanen, verlicht dat spannings- en zenuwpijn. En brengt je dat in een ontspannen en harmonieuze toestand.

Armen en nek worden gelijkaardig gemasseerd als de Zen massage en er wordt afgesloten met een zachte hoofdmassage om een totaal gevoel van ontspanning te verkrijgen.

Deze massage wordt gegeven met een heerlijk geurende olie van eucalyptus en lavendel.

Beide oli√ęn die zowel een verkwikkende als ontspannende eigenschap hebben.

60 minuten, 60,- euro