Telefoon
0471 622 631

Veiligheidsrichtlijnen in verband met COVID19

Vanaf 18 mei mag Brisa do Mar weer open, mits er een aantal veiligheidsrichtlijnen in acht worden gehouden.

Deze richtlijnen werden opgesteld door de veiligheidsraad, in samenspraak met de Belgische Massage- en Beauty Federatie.

Deze richtlijnen zijn er om ons beiden te beschermen.

1- Bij aankomst aan de praktijk, bel je niet aan, maar wacht je in je voertuig tot ik jou binnenroep. Dat kan op mijn oprit, die zal ik vrijlaten voor klanten. Dit is om mij voldoende tijd te geven de massagetafel te reinigen, alle handdoeken te vervangen en de praktijkruimte te verluchten.

2-Bij binnenkomst ga ik jou vragen je handen te wassen en vervolgens te ontsmetten. Ik voorzie daarvoor een wasbak met stromend water, wegwerphanddoekjes en een ontsmettende spray. En uiteraard doe ik dat zelf ook voor de massage begint. Na afloop van de massage krijg je opnieuw de mogelijkheid je handen te wassen en te ontsmetten.

3-Tijdens de behandeling draag ik een mondmasker, indien gewenst mag jij dat zelf ook doen, maar dit is geen verplichting. Ik kies ervoor om geen beschermende wegwerpkleding te dragen, maar na elke klant te wisselen van kledij. 

4-Voel jij je ziek, verkouden, moet je hoesten of vertoon je symptomen die kunnen wijzen op een virus, bel dan je afspraak af. Ik doe uiteraard hetzelfde, zou ik zelf deze symptomen vertonen. 

5-Betalen kan zowel cash, als via een bank-app op je mobiele telefoon. Heb je cash, voorzie dan liefst gepast geld. Bancontact heb ik niet.

6-Na zoveel weken van social distance, kan het voor sommige mensen overweldigend of emotioneel zijn om terug een aanraking te voelen. Weet dat dit heel normaal is en dat fysiek contact een grote levensbehoefte is. Het is voor mij  belangrijk dat jij je ten alle tijde veilig voelt. En indien ik daar met nog andere maatregelen beter aan kan voldoen, mag je dit gerust met mij bespreken en kijken we samen of die haalbaar zijn.

Liefs,

Rika