Telefoon
0471 622 631

  • Belevingsweekend Opaalkust november 2017

Op een ontspannen, ervaringsgerichte & speelse manier brengen we je dichter bij jezelf & dichter bij onszelf


Geluk, gezondheid, liefde & andere mooie dingen zijn immers geen kwestie van iets te willen toevoegen aan jezelf of aan je leven, maar juist te vertrekken & te focussen op wat er al is en aan de slag te gaan met jouw natuurlijke eigenheid & potentieel.


Wat mag je verwachten?

  • - Laagdrempelige, speelse oefeningen die ons meer leren over onszelf en over anderen.
  • - Een constructief samenzijn waarbij we elkaar ruimte geven & elkaar "optillen" vanuit begrip & mededogen.
  • -Een heerlijke massage van 30 minuten door een professionele massagetherapeute.
  • - Praktische dagdagelijkse tips & toepassingen om bij te dragen aan je eigen geluk & gezondheid - en aan die van anderen
  • - 3-daags verblijf met 2 overnachtingen in een gezellige authentieke villa in Wimereux (Noord Frankrijk)
Op basis van tweepersoonskamers met privé badkamers.

  • -Alle heerlijke en hartverwarmende maaltijden.
  • - Gedeelde momenten met gelijkgestemde anderen, maar evenzeer kwalitatieve momenten voor jezelf.
  • - Een totale beleving waarbij "niets moet en alles mag" - én die je andere perspectieven zal aanreiken, je regelmatig kippenvel zal bezorgen & meermaals zal doen glimlachen.
  • -Thuiskomen met een positief gevoel dat je nog lang zal bijblijven.

Prijs: 395 euro/pp all-in (verblijf, alle maaltijden, versnaperingen, alle materialen voor de workshops, massage, persoonlijke verzekering, begeleiding door 2 coaches)

Indien gewenst, kan je gebruik maken van een "taxiservice" vanuit Hasselt - mits een toeslag van 20 euro en zolang het aantal plaatsen strekt.
Vertrek vanuit Hasselt: vrijdag om 9u.
Vertrek terug naar Hasselt: zondag om 18u.


Enkele reacties van vorige deelnemers:

"Wat heb je dit weekend gedaan?" "Ik heb aan zelfzorg gedaan en 12 mensen leren kennen, 11 anderen en mezelf." Nogmaals bedankt iedereen! Deze ervaring gaat nog een hele tijd mee "op tocht"... X

Zo mooi geschreven.... Dank jullie wel, allemaal ook de niet Veerles en niet Rika's

Zoveel geleerd, ervaren, bevestigd. ..Super mooie mensen, binnen en buiten... Thx xxxxDank aan de mooie mensen die ik hier heb leren kennen. Iedereen heel veel geluk bij groei die we willen realiseren.


Als je er naartoe zou gaan met de verwachting dat je een of andere snelcursus aangeboden krijgt, moet ik je eigenlijk teleurstellen...Als je er naar toe gaat met de verwachting dat je aan zelfzorg kan doen en daardoor heel veel kan leren en be-tekenen dan kan ik alleen maar zeg, yes, dat is het! Of zoals Els het zei ik heb 12 nieuwe mensen leren kennen, maar vooral mezelf (niet de exacte woorden van Els, wel mijn eigen interpretatie en gevoel bij haar woorden...). Ik vond /vind het vooral een kans om te kunnen stilstaan, jezelf de kans te kunnen geven om te ademen, effe zelfreflectie te kunnen doen ... En dit in een groep waar er geen oordeel was, integendeel, zoveel respect voor elkaar voor het laten jezelf zijn voor...Ze hebben mij letterlijk en figuurlijk be-tekend. ..maar ik heb mezelf vooral de kans gegeven stil te staan ...


Als ik het in enkele woorden moet omschrijven was het UNIEK, VIBREREND en WAARDEVOL

Rika en Veerle hebben het schitterend geregeld maar iedereen heeft er een unieke beleving van gemaakt.